En effektiv salgsdriver

Postkassen er Norges fjerde største reklamekanal, og gir en leserdekning blant barnefamilier på over 67 prosent. Postkassen er personlig og den «eier» ettermiddagen. Innholdet tas med inn i hjemmet og gjennomgås. Denne vanen er på ingen måte død.

 

Gjør deg synlig til de som handler mest – med uadressert DM

Barnefamilier bruker mye penger i de store forbrukskategoriene. Dette er den målgruppen du når best med uadressert DM i postkassen. Trenger du en effektiv salgsdriver, ta med uadressert DM i mediemiksen. Det er få steder det er mulig å være mer kreativ enn i postkassen. Muligheten for å kommunisere med spisse målgrupper på en måte som virkelig begeistrer, er i dag enda mer fremtredende da stadig mer gjøres digitalt.

 

Spisse målgrupper

Visste du at du kan segmentere uadressert DM etter en lang rekke kriterier? Posten tilbyr mange ulike segmenteringsmuligheter som gjør at du kan kommunisere med de menneskene du ønsker og ikke alle andre. Vi hjelper deg med å plukke ut de områdene med for eksempel flest barnefamilier, flest husstander med høyere utdanning eller flest Volvo-eiere.

 

Privatadresser kan selekteres på:

– Kjønn og alder
– Geografi
– Inntekt og formue
– Boligtype
– Familiestruktur/husholdning
– Biltype

 

Bedriftsadresser kan selekteres på:

– Bransje
– Geografi
– Antall ansatte
– Kontaktperson
– Omsetning
– Organisasjonsform

 

Budruter nær en adresse

Dersom du har en fysisk butikk kan vi ta utgangspunkt i adressen og velge kjøretid i minutter, kjøreavstand i kilometer eller antall mottakere rundt butikken.

 

Segmenter

Dersom du ønsker å sende reklame til kunder med spesielle interesser eller holdninger har Posten delt Norge inn i 10 segmenter basert på en kombinasjon av 2 000 interesseområder, demografisk data og geografi. Kontakt oss for mer informasjon de forskjellige segmentene.

 

Kilde: Bring / TNS Gallup.

Meld deg på vårt nyhetsbrev