Dette har vi gjort

Vi kan løse de fleste oppdrag på fysiske flater - spør oss!
Vi har både små og store virksomheter som kunder. Du kan se noen av våre kunder på denne siden. Vi kan løse de fleste oppdrag der det er behov for fysiske produkter til markedsføring.  Vi hjelper deg å bli synlig i virkeligheten.

Kundereferanser

Her kan du lese hva noen av våre kunder sier om oss.
cp card image

DNT Drammen og Omegn

Det er veldig lett og hyggelig å samarbeide med Prenta. De er responderer raskt ved henvendelser, har høy servicemind, god forståelse for hva vi ønsker og leverer på tid. Kan trygt anbefales.

Åshild Woie
Kommunikasjonsansvarlig

cp card image

Solberg Spinderi

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Prenta. Dere har stor faglig kompetanse og leverer riktige produkter raskt og effektivt. Kommunikasjonen med dere fungerer også meget bra, det går aldri lenge fra vi gjør en henvendelse til vi får svar.

Jens Petter Høgmoen
Daglig leder

cp card image

Irene Lislien Photography

Jeg er veldig fornøyd med Prenta, og det er derfor jeg alltid kommer tilbake hit. Daniel er profesjonell, han forstår hva det er jeg er ute etter av både papirkvalitet og uttrykk, han er løsningsorientert og kreativ, og jeg vet at når jeg sender noe til trykk, så blir jeg alltid fornøyd når jeg får se resultatet. Noen ganger overgår de forventningene mine til og med, og da gjør det valget mitt enkelt!

Irene Lislien
Daglig leder

cp card image

Lundby og Rygg

Prenta finner kreative løsninger og leverer ett godt produkt gang etter gang! Vi er meget godt fornøyd med opplevelsen fra start til slutt.

Kristoffer Lundby
Prosjektleder

Noen av våre kunder

Sammen finner vi den beste løsningen for ditt neste produkt

Ta kontakt

En trygg samarbeidspartner