Hvorfor Prenta?

Moderne selskaper som vil ses, må finnes i to virkeligheter. Både i den digitale – og den fysiske. 

 

Hvorfor-Prenta

Det er slik de treffer alle kundene. Både dem som foretrekker de raske mulighetene som finnes på nettet, og dem som vil se og røre noe som finnes i virkeligheten. Kraften som ligger i kombinasjonen av digital tilstedeværelse og fysisk håndgripelighet er stor.

Men det er ikke lett å vite hvem som monterer et skilt uten at det faller ned. På samme måte finnes det tusen måter å lage en brosjyre på. Hvordan lager du brosjyra folk vil ha liggende? Den de plukker med seg? Hvordan sørger du for ordentlig kvalitet, levert i postkasser over hele landet – på samme tid? Hvordan får du kunden til å stole på budskapet ditt? Hvordan bygger du den nødvendige tilliten?

For de fleste bedrifter er det vanskelig å vite hvordan den beste profileringen blir laget. Pakket. Distribuert. Over hele landet – eller akkurat bare i lokalområdet.

Derfor leverer Prenta beskjeden din for deg. Vår jobb er å gjøre selskapet ditt synlig i virkeligheten. Vi leverer profilering til deg som vil si fra at du finnes. Så du kan utføre tjeneste du brenner for – for de som trenger dem i hverdagen.


"Vi leverer ikke et skilt til kunden og sier «Lykke til». Vi gir oss ikke før det henger på veggen som avtalt."

Daniel Svinsholt-Hauksson, Prenta

 

Dette leverer vi ofte

Her ser du noen av produktene vi har mye erfaring med.

Kataloger

DM

Profilering

Rollups

Emballasje

Skilt og dekor

Møt folka i Prenta

Daniel Svinsholt-Hauksson

Daglig leder

Daniel har lang fartstid fra grafisk bransje. Han satt sine barnefotspor i produksjon, og har videre jobbet i bransjen hele livet.

Daniel ser på seg selv som en forlenga arm av kundens markedsavdeling. Daniel liker seg best når han kan finne  løsninger på utfordringer sammen med kunden.

T: +47 474 07 951
E: daniel@prenta.no


Ari Hauksson

Rådgiver | Prosjektleder

Ari har jobbet med trykk og produksjon i en mannsalder. Fra trykkerlærling i 1978, til daglig leder stillinger, til rådgiverollen.

Ari er en produksjonsmann. Det beste han vet er godt håndtverk. Han har høy yrkesstolthet og er både nøye og effektiv i sin leveranse.

T: +47 982 20 551
E: ari@prenta.no


Tone Elisabeth Høines

Designer | Prosjektleder

Tone har sin bakgrunn fra byråbransjen med over 20 års erfaring med design for både trykk og web.

Hun har blant annet erfaring med design av logoer, enhetlige visuelle profiler, illustrasjon, foto, utarbeidelse av kampanjer, DM-er og annonser. I tillegg jobber hun med innholdsproduksjon.


T: +47 976 16 421
E: tone@prenta.no

Marianne Svinsholt-Hauksson

Markedsfører

Marianne har sin bakgrunn fra arbeid med innovasjon og bedriftsutvikling. Der hjalp hun startups med idéutvikling og markedsføring.

Det viktigste for Marianne er at kunden skal oppleve verdi. Hun trives i kreative prosesser uten fasitsvar, samtidig som hun er strukturert  og målrettet.

T: +47 992 77 799
E: marianne@prenta.no

 

Våre samarbeidspartnere

For å levere best kvalitet, jobber vi med de beste.

Produksjon

Vi jobber med mange ulike leverandører i Norge. Dette gjør at vi kan gi kunden flere løsninger.

Distribusjon

Vi samarbeider med leverandører innen transport og får varen levert til rett tid.

Montering

Når skiltet og folien skal opp og på, har vi samarbeidspartnere de fleste steder.

Grafisk design

Vi jobber med folk som kan fysiske flater og bistår med å gjøre dine filer produksjonsklare.

cp card image

Bærekraft

Bærekraft er gjennomgående i det vi driver med. Papir er en fornybar ressurs. Vi forvalter den ved å gi våre kunder produkter med lang levetid, gjennom høy kvalitet og gode løsninger som varer. Vi benytter partnere som tar miljø på alvor, gjennom moderne produksjon og miljøsertfiseringer.

Les mer her

Sammen finner vi den beste løsningen for ditt neste produkt.

Ta kontakt

En trygg samarbeidspartner