Vårt arbeid med bærekraft

Vi erkjenner at vi ikke er perfekte, men vi streber etter å være transperente i alt vi gjør.

Slik jobber vi med bærekraft.

 

 • Lokal produksjon, globalt perspektiv:
  Vi er stolte av å kunne si at 82% av våre produsenter er norske. Dette ikke bare sikrer kvalitet og rask leveranse for våre kunder, men det bidrar også til å styrke det lokale samfunnet og redusere vår miljøpåvirkning.

 • Inkludering og mangfold:
  Gjennom vårt samarbeid med VTA-bedrifter, gir vi personer med nedsatt arbeidsevne muligheten til å delta i arbeidslivet. Dette ikke bare beriker vår arbeidsstyrke med mangfold og motivasjon, men det er også en måte vi aktivt bidrar til samfunnet på.

 • Rådgivning for bærekraftige valg:
  Vi veileder våre kunder til å ta bærekraftige valg gjennom hele produksjonsprosessen. Fra valg av papirtype til trykkemetode, transport og mer, gir vi muligheten til å velge det som er best både for kunden og miljøet.

 • Sertifisert og engasjert:
  For Prenta er det viktig at både vi og våre leverandører har relevante sertifiseringer. Selv er vi medlem av NHO og Trykt i Norge, og vi arbeider fortrinnsvis med norske leverandører som både er medlem av Grønt Punkt, Svanemerket og har nødvendige ISO-sertifiseringer. Med dette forplikter både vi og våre leverandører seg til å jobbe kontinuerlig med forbedring og bærekraft.

 • Transparens og tillit:
  Vi erkjenner at vi ikke er perfekte, men vi streber etter å være transparente i alt vi gjør. Gjennom åpenhet ønsker vi å bygge tillit med våre kunder og samarbeidspartnere, og inviterer til en åpen dialog om hvordan vi kan forbedre oss ytterligere.


"Vi har en forpliktelse til å tenke på fremtiden"

Daniel Svinsholt-Hauksson, Prenta

 

cp card image

Hvis du har noen forslag til hvordan vi kan forbedre prosessene våre, hvis du mangler informasjon, eller hvis du oppdager noe som vi kanskje har gått glipp av, vil vi gjerne høre fra deg.

 

 

Kontakt oss

En trygg samarbeidspartner