Profileringsprodukter blir både brukt av folk og er miljøvennlig?

Trykke miljøvennlig profileringsprodukter

I en verden hvor bevissthet om miljøet er på sitt høyeste, søker både bedrifter og enkeltpersoner etter måter å fremme sine merkevarer på uten å belaste planeten. Profileringsprodukter er en kraftig måte å skape synlighet og bygge relasjoner på, men hvordan kan vi sikre at disse produktene ikke bare imponerer kundene våre, men også Mother Earth? Her er 4 forslag på innovative og miljøvennlige profileringsproduktene som ikke bare havner i folks hender, men også bidrar til en bærekraftig fremtid.

 

Handlenett

Gjenbrukbare handlenett laget av økologisk bomull er et populært alternativ til engangsplastposer. De er både miljøvennlig og praktiske for kunder å bruke når de handler.

Profileringsprodukter_totebag


Drikkeflasker

Rustfrie stålflasker er et flott alternativ til plastflasker. De er holdbare, gjenbrukbare og kan tilpasses din merkevares logo eller budskap. De er også populære blant kunder som er miljøbevisste og ønsker å redusere sitt plastavfall.

Profileringsprodukter_drikkeflaske

 

Notatbøker

Notatbøker laget av papir er et miljøvennlig alternativ for de som trenger å ta notater. De kan tilpasses med din merkevares logo eller budskap og er en flott måte å markedsføre virksomheten din på samtidig som du fremmer bærekraftighet.

Profileringsprodukter_notatbok

 

Mobildeksel

Miljøvennlig mobildeksler laget av biologisk nedbrytbart materiale. De er både miljøvennlig og praktiske for kunder å bruke når de beskytter mobilene sine.

Profileringsprodukter_mobilcase

Meld deg på vårt nyhetsbrev