Gjør deg synlig med beachflagg

Beachflagg, strandflagg, reklameflagg, utendørsflagg

Passer perfekt til produktlanseringer, messer og event. Gjør seg godt ved inngangen til lokaler eller arrangement. Vårt mest solgte beachflagg er 300cm høyt ferdig montert, ensidig print med kryssfot og vannpose, aluminium, fiberstenger. Bag til oppbevaring og transport. Vi kan også levere tosidig beachflagg. 

Størrelsene er fra 43cm høyde til 640cm, ta kontakt med oss så sender vi maler for design, eller om du ønsker vi setter opp et forslag. 

Ulike kvaliteter for utendørs og innendørs bruk, vi har mange ulike føtter som tilpasses ditt behov. 

 

Hva skal man tenke på når man skal designe beachflagg? 

Når du designer ditt eget beachflagg gir det deg muligheten til å skape et unikt og iøynefallende uttrykk som kan tiltrekke oppmerksomhet på stranden, arrangementer eller utendørsområder. Her er noen trinn du kan følge for å designe ditt eget beachflagg:

 1. Enkelt budskap:
  Start med å definere det klare budskapet du ønsker å formidle med beachflagget ditt. Det kan være navnet på bedriften din, en salgsfremmende melding, et slagord eller et visuelt element som representerer merkevaren din. Velg et budskap som er kortfattet, lett å forstå og engasjerende for målgruppen din.

 2. Fargevalg:
  Velg farger som representerer merkevaren din og skiller seg ut. Velg farger som appellerer til målgruppen din og uttrykker riktig stemning. Vær oppmerksom på kontrasten mellom bakgrunnen og teksten eller bildene dine for å sikre lesbarhet og synlighet på avstand. 

 3. Logo og grafikk:
  Bruk bedriftens logo og annen relevant grafikk i designet. Plasser logoen din på en synlig og smart måte, for eksempel nær toppen av beachflagget eller på tvers, slik at den er tydelig og umiddelbart gjenkjennelig. Unngå for mye grafikk og innhold, da det kan distrahere budskapet.

 4. Enkelhet og lesbarhet:
  Hold designet enkelt og lett å lese. Bruk en tydelig og lesbar skrifttype som er stor nok til å være synlig på avstand. Unngå for mange detaljer eller små tekststørrelser som kan bli uklare når flagget blåser i vinden.

 5. Bildekvalitet:
  Sørg for at bildene eller grafikken du bruker i designet har høy oppløsning for å opprettholde klarheten og skarpheten når de blir trykt. Unngå å strekke eller forstørre bildene for mye, da dette kan føre til at de blir pikselerte eller uskarpe.

 6. Form og størrelse:
  Velg riktig form og størrelse på beachflagget for å passe til ditt formål. Vanlige former inkluderer dråpeformet, rektangulært eller trekantet. Vurder også størrelsen på flagget, avhengig av hvor det skal brukes. Mindre flagg er mer egnet for messeboder eller innendørsarrangementer, mens større flagg kan være mer synlige utendørs.

 7. Kvalitet og holdbarhet:
  Velg en pålitelig leverandør som tilbyr høykvalitets beachflagg laget av slitesterke materialer. Dette sikrer at flagget ditt tåler værforholdene og varer lenge. Sørg for at trykket er av god kvalitet og motstandsdyktig mot falming

Meld deg på vårt nyhetsbrev